(t.ex Läkare Stockholm)
Anpassad sökning

Sverige ”bara” femma i nationshoppningen i Rom

2017-05-26 18:18:00
Källa: dn.se
Taggar:
Douglas Lindelöw, på hästen Zacramento, red bäst i tävlingen – en av tre ryttare som var felfri genom två rundor – och Malin Baryard, på Cue Channa, hade b

Douglas Lindelöw, på hästen Zacramento, red bäst i tävlingen – en av tre ryttare som var felfri genom två rundor – och Malin Baryard, på Cue Channa, hade bara ett nedslag. Ändå blev det ”bara” en femteplats för Sverige i nationshoppningen i Rom, efter att laget tappat två placeringar under andra rundan.

Man drunknade i sjö norr om Olofström

2017-05-26 17:47:00
Källa: dn.se
Taggar:
En man i 55-årsåldern har drunknat i en sjö utanför Kyrkhult i Blekinge, uppger polisinformatör Anna Göransson, som dock inte har några närmare detaljer om

En man i 55-årsåldern har drunknat i en sjö utanför Kyrkhult i Blekinge, uppger polisinformatör Anna Göransson, som dock inte har några närmare detaljer om hur olyckan gått till.

Estland utvisar två ryska diplomater

2017-05-26 17:38:00
Källa: dn.se
Taggar:
Två ryska diplomater utvisas från Estland. Landets utrikesdepartement anger inte närmare vad som ligger bakom utvisningen.

Två ryska diplomater utvisas från Estland. Landets utrikesdepartement anger inte närmare vad som ligger bakom utvisningen. Ryska utrikesdepartementet ska ha svarat att motåtgärder är att vänta.

Polen begränsar tillgången på dagen efter-piller

2017-05-26 17:28:00
Källa: dn.se
Taggar:
Det polska regeringspartiet Lag och rättvisa har lyckats få ett kontroversiellt förslag genom parlamentet.

Det polska regeringspartiet Lag och rättvisa har lyckats få ett kontroversiellt förslag genom parlamentet. Förslaget går ut på att begränsa tillgången på dagen efter-piller genom att receptbelägga dem. Polen är redan idag ett av de Europeiska länder med strängast abortlagstiftning.

Kvitova: ”Redan vunnit min tuffaste match”

2017-05-26 17:24:00
Källa: dn.se
Taggar:
Knivöverfallet i hemmet kunde ha satt punkt för karriären.

Knivöverfallet i hemmet kunde ha satt punkt för karriären. Men lite mer än fem månader senare är Petra Kvitova tillbaka och gör comeback i Franska mästerskapen. – Jag har redan vunnit min tuffaste match, säger tjeckiskan.

Niklas Orrenius: Svenska shiamuslimer hotas från två håll

2017-05-26 17:13:00
Källa: dn.se
Taggar:
Människor som konfronteras med något graverande de sagt eller gjort slingrar sig ofta.

Människor som konfronteras med något graverande de sagt eller gjort slingrar sig ofta. Därför var det på ett sätt befriande att i tisdags tala med den shiahatande sunnimuslimske Stockholmspredikanten Abdul-Wadud Frank.

Lena Andersson: När ansvar betyder likriktning

2017-05-26 17:01:00
Källa: dn.se
Taggar:
KOLUMNEN. Lena Andersson är författare, skribent och fristående kolumnist i Dagens Nyheter. Sverigedemokraterna talar ständigt om ansvarslösa politiker.

KOLUMNEN. Lena Andersson är författare, skribent och fristående kolumnist i Dagens Nyheter. Sverigedemokraterna talar ständigt om ansvarslösa politiker. Men vad består deras egna förmodat ansvarsfulla åtgärder av? Är det inte bara inskränkta fri- och rättigheter och en trång gemenskap?

Vårt Nätverk: Glamo.se