(t.ex Läkare Stockholm)
Anpassad sökning

Ygeman om Svenska kraftnät: ”Allvarliga anklagelser”

2019-01-21 14:30:16
Källa: dn.se
Taggar:
Efter skandalerna på Transportstyrelsen – nu tar Ygeman över ansvaret för Svenska kraftnät där en rad brister i säkerhetsskyddsarbetet avslöjats

Anders Ygeman tvingades lämna sin ministerpost efter säkerhetsbristerna på Transportstyrelsen.  Nu tar han över som energiminister – med ansvar för beredskapsmyndigheten Svenska kraftnät – där DN nyligen avslöjat flera allvarliga säkerhetsbrister.  – Som statsråd måste man hantera en rad sådana händelser och jag ska naturligtvis sätta mig in i det som har hänt, säger Anders Ygeman. 

Löfvens nya ministrar på plats på Lejonbacken

2019-01-21 14:21:14
Källa: dn.se
Taggar:
Nu kunde Stefan Löfven äntligen traditionsenligt posera på Lejonbacken.

Så ska Sverige slå Norge: ”Stoppa deras kontringar”

2019-01-21 14:20:10
Källa: dn.se
Taggar:
För att klara segern måste Sverige få stopp på Norges snabba kontringar

Herning. I kväll smäller det i Boxen i Herning. Vinner Sverige över Norge är man klar för VM-semifinal.  Men för att klara det måste Sverige få stopp på Norges snabba kontringar. – Det är Norges absolut starkaste vapen, tillsammans med Sandor Sagosen, säger förbundskapten Kristján Andrésson.

Handbollsveteranen gillar sin nya roll

2019-01-21 14:16:11
Källa: dn.se
Taggar:
Han var en av de stora överraskningarna i VM-truppen. Nu har 36-årige Kim Andersson visat varför han är med.

Han var en av de stora överraskningarna i VM-truppen. Nu har 36-årige Kim Andersson visat varför han är med. I segermatchen mot Tunisien glänste han. – Det är klart att man är rätt nöjd med sin egen insats, säger han själv.

Här ska ni börja, regeringen Löfven

2019-01-21 14:15:30
Källa: dn.se
Taggar:
Dags att skrida till verket för den nya regeringen. Här är tre områden som måste ligga högst upp på Stefan Löfvens och de andra ministrarnas arbetsbord.

Tre områden som måste ligga högst upp på den nya regeringens arbetsbord.

Över hundra döda på afghansk militärbas

2019-01-21 14:15:26
Källa: dn.se
Taggar:

En bra bit över hundra personer på en bas för afghanska säkerhetsstyrkor har dött i en attack från talibaner på måndagen. Uppgifter talar för att en grupp gärningsmän med sprängämnen och skjutvapen utfört dådet mot basen i provinsen Wardak.

Uttagen i landslaget efter konflikten med Djurgården

2019-01-21 14:14:30
Källa: dn.se
Taggar:
Hanna Olsson bröt i förra veckan överraskande sitt kontrakt med Djurgården. I Damkronornas trupp till turneringen i Ryssland fanns dock Hanna Olsson med.

Damkronornas stjärna Hanna Olsson bröt i förra veckan överraskande sitt kontrakt med Djurgården. När Damkronornas trupp till turneringen i Ryssland presenterades under måndagen fanns dock Hanna Olsson med. – Hanna är en spelare som sticker ut. Det är tråkigt att vi inte får se henne i vår liga under resten av säsongen, säger Damkronornas förbundskapten Ylva Martinsen.